klik sini kalau berani!

kome hensem tapi takde ipad. nah ambik la!

Monday, September 19, 2011

Kelab Paling Power Di Muka Bumi

Malam tadi telah bertemu buku dan ruas. Man Utd dalam 4 game sebelum nie telah menelan kelab-kelab kecik yang tidak bermaya seperti Tadika Arsengal tanpa belas kasihan dan akhirnya bertemu antara pencabar terkuat iaitu Rumah Orang Tua Chelsea.

2. Seperti biasa perlawanan berlangsung kencang dan mendebarkan. Tapi pasukan orang tua lebih banyak pegang bola. Bayangkan first half saja Chelsea ada 15 goal attempt, Man Utd ada 3 jek. Bezanya semua percubaan gol Man Utd masuk, Chelsea haram...

3. Abang Torres berjaya akhiri badi sumpahan. Tak dapat gua nak kutuk2 dia lagi. Tapi bangang beliau semakin menjadi2 selepas berderet-deret percubaan selepas tu gagal. Paling epik sekali selepas dia menggelecek melepasi De Gea dan tinggal nak tolak masuk cikit jek. Memang epik.

Tahi! tahi! tahi!

4. Abang Rooney kurang power semalam. Walaupun dapat buat sebijik gol, tapi sebenarnya dia boleh hatrik malam tadi. Sebelum ambik penalti yang tak masuk, aku perasan dia ada jeling kat Terry. Padan muka dah kena sumpahan Moscow.

Omak kau jatuh pulak!

5. Tanpa was2 lagi, Man Utd adalah kelab paling power buat masa sekarang. Barca? itu kelab paling kuat menipu.
"huk3..man utd memang power..gua terpaksa akui.."

"jangan nangis torres, nanti gua belanja lu ais"

1 comment:

Elyana Ahmad ツ said...

hahaha.tak kira mcm mana pun sape kuat dia menang.glory glory man u.hahaha