klik sini kalau berani!

kome hensem tapi takde ipad. nah ambik la!

Tuesday, November 8, 2011

Malaysia vs Singapore

1. Terpaksa tengok kat tv1 sebab bergaduh dengan adik-adik yang nak tengok spongebob. Dah la lambat 15 minit. Hafizal Hamat sampai taktau nak sembang ape dengan Zainal Abidin Hassan.

2. Game sengit. Apek letih menahan asakan dari Dahlia Teck opss silap pemain Singapura yg ganas bagaikan singa di awal babak. Tapi tak lama lepas tu Malaysia banyak control bola dan control macho.

3. Baddrol Bahtiar dan free kick dia memang superb. Dia punya long distance rembat (ape nie?) pun awesome. Hampir klimaks aku dibuatnya.

4. Ape yang klakar semasa menonton live di tv1? Ape? Takde kome kabo? Jawapannya Hj Hasbullah Awang. Sebab ape?
 - "Bola dapat kepada Fandi Ahmad. Opss silap Fandi Othman. Fandi Ahmad legenda Singapura"
 - "Siapa di sana..Baddrol..bukan..Ahmad Fakri..bukan..maksud saya Gurusamy di sana.."
 - "Itu dia percubaan bahaya dari pemain Singapura....Ohh itu ulang tayang dibabak pertama tadi.."

5. Last-last minit banyak pulak bola dapat kat Singapore. Takde stamina aku tengok player Malaysia nie. Macam gadis.

6. Camna Ahmad Fakri Saarani boleh ada dalam skuad lagi? Aku tak nampak pun sumbangan dia kepada agama, bangsa dan negara. Bagus lagi Thamil Arrasu. Tengok Ahmad Fakri main mngurangkan banyak pahala aku sebab banyak mencarut tengok dia main bola macam kanak-kanak.

Ahmad Fakri di zaman sebelum mumayyiz. Masa nie dia memang power. Pernah buat hatrik walaupun masuk sub.

2 comments:

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

damn ! bila game ni?tadi ek?ruginya tak tengokkk -.-''

haadziq said...

Mrs.A : nie game hari isnin..ptg nie ada malaysia vs thailand..jangan lupa...