klik sini kalau berani!

kome hensem tapi takde ipad. nah ambik la!

Monday, December 5, 2011

Ejen Sinar FM

Hari ini (sebenarnya minggu lepas) aku rasa sangat-sangat bertuah sebab terserempak dengan Ejen Sinar FM kat Giant Tambun. Aku memang minat gila kat Sinar FM. Walaupun kawan-kawan yang menumpang kereta mengeji aku kerana mendengar lagu-lagu retro, tapi peduli hapa aku. Kome tumpang keta aku, dengar je la. Turunkan di tepi jalan nanti baru tau.

Ada banyak barang-barang free yang deme bagi. Aku dapat topi sebab bagitau nama penyampai radio Sinar. Tiba-tiba aku ternampak deme mengeluarkan 1 benda yang paling aku nak dalam dunia untuk diberikan kepada orang bertuah...

CD lagu XPDC album Rasopariso.

Sumpah aku nak sangat CD tu. Tapi nak dapat bukan senang, kena jawab soalan dulu. "Lagu Fantasia Bulan Madu, kat track ke berapa? Siapa boleh jawab saya bagi CD nie free" kata brader Sinar tersebut.

Maka berebut-rebut la kami menjawab, tapi takde pun yang kena. Aku pun cuba nasib jugak. Semua nombor kitorang bagitau, tapi takde yang kena. Heran jugak. Last-last ada sorang akak nie jawab.

"Err..takde?"

"Yee..betul akak. Lagu Fantasia, Search yang nyanyi. Bukan XPDC. Akak boleh amek CD nie"

Haram. Soalan pancing. Aku pun tau Search yang nyanyi. Terkono den.

Disebabkan terlalu tensen, aku terus beli CD tu kat kedai.

seronok..seronok

2 comments:

Azekzk said...

sabor ye. mgkn blum ada rezeki tu.

Aqmil Lambung said...

sayangnye..... senang-senang je akak tu dapat



Blog Bukan Sekadar Tulisan | by Aqmil Lambung