klik sini kalau berani!

kome hensem tapi takde ipad. nah ambik la!

Thursday, September 30, 2010

iCEPS 6...



salam..dah lama rasanya tak merapu meraban kt dlm nie.maklum la student,bz je slalu(padahal koje xpernah buat pn)..ok la,aku nk promote ckt pasal iceps nie..pemende la aku nk merepek kali nie kn..xtau la kome tertanya2 ke tak..

iCEPS( islamic convention of entrepreneurship) adalah projek atau kerja kursus bagi pelajar tahun akhir Fakulti Ekonomi dan Muamalat(FEM), universiti sains islam malaysia .apa yg spesel tentang projek ini ialah kami xperlu untuk membuat tesis yg diperlukan untuk kanak2 degree seperti mana kos2 laen ataupun yg universiti laen kena buat..kome rasa best ke?

untuk projek ini,kami memerlukan sejumlah dana yg beso untuk menggerakkan pelbagai aktiviti dan program yg dirancang.eh memang byk la..aku sendiri pn kena pg ke ladang sawit sebab nk cari dana tau..huhu..biasanya program akan berlangsung selama 3-4 hari..untuk iCEPS 6 nie akan bermula dari 7-10 oktober 2010 bertempat di stadium tertutup nilai.



antara aktiviti2 yg dijalankan sepanjang iCEPS

pada kesempatan nie,jom la kita bersama2 memeriahkan iCEPS yg kami anjurkan..yg dekat2 tu jgn la segan2 datang..untuk maklumat yg lebih detail,kome boleh klik kt laman web ICEPS 6..

2 comments:

sue chuai said...

hahahaaha...hadziq..tah pe2 ko merepek meraban..over dos..pe2 pn we all appreciate ur effort..demi iceps kite..

haadziq said...

thanks..=)